Tel: 0499-378825


Fade GalleryFade Gallery

Tandprothese behandeling – stappenplan

Stap 1: Kennismakingsgesprek in de tandprothese kliniek
Het is gebruikelijk dat u vooraf kennismaakt met het team van CDC om foto’s te laten maken, uw wensen omtrent de tandprothese door te spreken en de afspraak in te plannen. U kunt tijdens dit gesprek al uw wensen aangeven met betrekking tot het materiaal, de behandeling en de mogelijke pijn- en angstbestrijding. De tandprotheticus zal contact zoeken met uw tandarts voor tandtechnisch overleg.

Stap 2: Initiële afdruk maken
Er worden afdrukken gemaakt van uw gebit om de grootte van de tandprothese te bepalen en de inrichting ervan. U kunt tevens uw wensen omtrent de kleur en het materiaal bespreken.

Stap 3: Definitieve afdruk
De perfecte pasvorm van de tandprothese wordt in details vastgelegd in CAD tekeningen. De laatste finesses worden doorgesproken.

Stap 4: De beet
De gedetailleerde positie van uw tanden en kiezen worden geregistreerd na uw beet in een daarvoor bestemde beetplaat. Daarna gaat het tandtechnisch laboratorium aan de slag met de ontwikkeling van uw tandprothese.

Stap 5: Tandprothese passen
De op maat ontwikkelde tanden en kiezen worden in uw mond gepast. Een evaluatie vindt plaats van de positie van de tanden en kiezen. Daarnaast wordt de kleur vergeleken met de rest van uw gebit.

Stap 6: Tandprothese plaatsen
De vaste tandprothese wordt geplaatst en er vindt controle plaats omtrent pijn, goede pasvorm en de klantentevredenheid.

Er komt heel wat kijken bij het plaatsen van een tandprothese. U zult in sommige gevallen ook nog een collega bezoeken voor implantaten om de tandprothese goed te bevestigen. Daarnaast kunt u nazorg verwachten van de tandprotheticus en uitleg over het gebruik en de reiniging van uw gebit.

De zeven zekerheden :
Alles onder 1 dak
Kwaliteit
Garantie
Geen wachtlijst
Narcose centrum
Sfeervolle ambiance
Gratis intakegesprek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CDC Complete Tandzorg 2012. All rights reserved.

Sitemap & Disclaimer