Tel: 0499-378825


Fade GalleryFade Gallery

Tandprothese

Een tandprothese vervangt ontbrekende tanden en kiezen. Als tanden of kiezen nog gedeeltelijk te redden zijn, kunt u een tand kroon of tand brug overwegen. Als tanden ontbreken of geen goed fundament meer bieden, dan zal de tandarts aanraden om deze te laten vervangen door een tandprothese.

De tandprotheticus analyseert uw gebit in de tandprothese kliniek en stelt de optimale oplossing voor uw gebit, wat betreft kleur en materiaal. Het doel van de tandprothese is om uw smaak- en kauwfunctie te herstellen en tevens uw gebit te verfraaien met een natuurlijke uitstraling. Maak eens een afspraak met CDC Complete Tandzorg om kennis te maken en uw gebit te laten zien. CDC zal luisteren naar uw gebit wensen, gratis foto’s maken en advies op maat geven.

Uitgebreide dienstverlening onder één dak

De CDC praktijk, de tandartsen, het assistentieteam, de techniek en het tandprothese assortiment staat tot uw beschikking. Alle deskundigheid en klantgerichte services diensten treft u bij ons onder één dak. Met een klantgerichte instelling biedt CDC u de optimale comfort en kwaliteit om uw gebit te laten behandelen. Het narcosecentrum, de sfeervolle wachtruimte, de comfortabele stoel, er is gedacht aan alle comfort en details.

Verschillende soorten tandprotheses

De tandprotheticus zal een heldere objectieve uitleg geven over de voor- en nadelen van de verschillende tandprothese keuzemogelijkheden. Bij CDC bieden we de volgende opties:


Bij CDC uw tandprothese laten maken heeft de volgende voordelen:

  • » de kleur van de tandprothese wordt volledig afgestemd op uw gebitskleur
  • » afmeting op maat
  • » pijn- en angstbestrijding wordt vooraf besprokenDe zeven zekerheden :
Alles onder 1 dak
Kwaliteit
Garantie
Geen wachtlijst
Narcose centrum
Sfeervolle ambiance
Gratis intakegesprek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CDC Complete Tandzorg 2012. All rights reserved.

Sitemap & Disclaimer